AANMELDING

Meld je nu aan!

Bij aanmelding betaal je € 65,- als aanbetaling. Je ontvangt als bonus direct toegang tot de online Basis Training en je krijgt de pdf van Willem's boek 'De Kunst van het Niet Weten'  gratis (ter waarde van 49,90 euro samen). Zowel de Basis Training als het boek zijn een goede voorbereiding op het Verdieping Programma van Shift. Het restant van de kosten kun je voor aanvang van de training overmaken.

Het Shift Verdieping Programma wordt gegeven in Arnhem en er start iedere maand een nieuwe groep. Na je aanmelding kun je kiezen op welke datum je wilt starten. De training bestaat in totaal uit 4 trainingsdagen.

De reguliere prijs voor het programma is € 650,-, maar als member betaal je slechts € 495,-. Je kunt je na aanmelding ook nog als member aanmelden, waardoor je van de korting kunt profiteren.

De sfeer tijdens de Shift Programma's

 

De beloftes van het Shift Verdieping Programma

Krachtig programma: Een krachtig programma, op basis van een methode die nergens mee te vergelijken valt. Een programma met resultaten waarvan jij je geen voorstelling kunt maken.

Authenticiteit: Ervaar je eigen authenticiteit! In authenticteit ervaar je vrijheid, moeiteloosheid, effectiviteit en geluk in je leven. Je leeft je leven zoals je leven bedoeld is, zonder daar moeite voor te hoeven doen.

In slechts 4 dagen ontdek je:
- De baten en kosten van je Ego
- De kracht van jouw aandacht en hoe je daar je voordeel mee kunt doen
- Werken met context, een krachtige methode om jouw leven opnieuw vorm te geven
- Het belang van meditatie

Heb je nog vragen, mail dan naar: [email protected] 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.