De beloftes van het Shift Verdieping programma

Krachtig programma

Een krachtig programma, op basis van een methode die nergens mee te vergelijken valt. Een programma met resultaten waarvan jij je geen voorstelling kunt maken.

Authenticiteit

Ervaar je eigen authenticiteit! In authenticteit ervaar je vrijheid, moeiteloosheid, effectiviteit en geluk in je leven. Je leeft je leven zoals je leven bedoeld is, zonder daar moeite voor te hoeven doen.

In slechts 4 dagen ontdek je:

De baten en kosten van je Ego

De kracht van jouw aandacht en hoe je daar je voordeel mee kunt doen

Werken met context, een krachtige methode om jouw leven opnieuw vorm te geven

Het belang van meditatie 

Het Shift Verdieping Programma

Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers aan de programma's van de Shiftmethode:

 

Meld je nu aan voor het Shift Verdieping Programma

Meld je nu aan!

Het Shift Verdieping Programma wordt gegeven in Arnhem en er start iedere maand een nieuwe groep. Na je aanmelding kun je kiezen op welke datum je wilt starten. 

Het eerstvolgende Verdieping Programma van Shift start op 4 juli en vindt plaats op onderstaande data: 4 juli, 18 juli, 1 augustus en 15 augustus (allemaal zaterdagen). Deze dagen vinden plaats in Arnhem en duren van 10:00 uur tot 16:00 uur. Mocht je een dag niet kunnen, bijvoorbeeld door vakantie, dan kun je die dag op een later moment inhalen.

De reguliere prijs voor het programma is € 650,-, maar als member betaal je slechts € 495,-. Je kunt je na aanmelding ook nog als member aanmelden, waardoor je van de korting kunt profiteren.

Bij aanmelding betaal je € 65,- als aanbetaling. Je ontvangt als bonus direct toegang tot de online Basis Training en je krijgt de pdf van Willem's boek 'De Kunst van het Niet Weten'  gratis (ter waarde van 49,90 euro samen). Zowel de Basis Training als het boek zijn een goede voorbereiding op het Verdieping Programma van Shift. Het restant van de kosten kun je voor aanvang van de training overmaken.

Ga naar de aanmeld pagina!

Willem Geene over de sfeer tijdens het Shift Verdieping Programma:

 
Ga naar de aanmeld pagina!
Powered by Kajabi