‘Coachen is de mogelijkheid die iemand is zichtbaar en manifest maken’.

Het gaat hier niet om de mogelijkheid die je hebt, het gaat om de mogelijkheid die je bent. Het onderscheid tussen deze twee is, dat in het eerste geval uitgegaan wordt van de status quo met betrekking tot omstandigheden, opleidingen, achtergrond en ervaring. In het tweede geval gaat het om bestemming zichtbaar te krijgen.

Dat betekent concreet dat in deze 3 coaching sessies van 1,5 uur met Willem Geene, naar voren komt wat de bedoeling is van jouw leven op dit moment.

Daarnaast krijg je duidelijk op welke wijze jij jouw bestemming het meest effectief kunt realiseren. We gebruiken hiervoor de Meesterschapschaal en de Projectschaal.

Met behulp van de Meesterschapschaal wordt jij je bewust van datgene wat je belemmert in het realiseren van je bestemming. De Projectschaal is met name ontwikkeld om je zelfvertrouwen te verhogen en creativiteit aan te boren.

Normaal kost een serie van 3 coaching sessies van € 450,-. Je kunt nu profiteren van het aanbod, waarbij je 3 coaching sessies voor de prijs van 1 kunt doen, dus voor slechts € 150,-.

Productbeschrijving

Je krijgt 3 zeer waardevolle coaching sessies van de grondlegger van de Shiftmethode, Willem Geene. Een specialist in het 1-op-1 coachen van mensen.

- Je krijgt 3 coaching sessies van 1,5 uur

- Deze coaching sessies worden via een videoverbinding gegeven

- Ontdek de bedoeling van jouw leven op dit moment

- Krijg duidelijk op welke wijze jij jouw bestemming het meest effectief kunt realiseren

- Ervaar hoe je tot een effectief en moeiteloos leven kunt komen, met geluk als belangrijkste resultaat!

- De ervaring leert dat het online coachen effectiever en krachtiger is dan het face-to-face coachen. Je bent op je gemak in je eigen omgeving en gesprekken komen snel 'to the point'

- Willem is een specialist in het 1-op-1 coachen van mensen en met zijn jaren lange ervaring, weet hij altijd tot de kern te komen

- Willem heeft reeds honderden mensen kunnen helpen met zijn coachings, zowel particulieren als mensen binnen het bedrijfsleven (o.a. bij Eneco, Nuon, Pro-rail, Eiffel, ABN AMRO, Rabobank, IBM, PwC, Universiteit van Amsterdam, een groot aantal gemeenten en de nationale politie)

Heb je nog vragen, mail dan naar: [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.