AANMELDING

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intake.

De prijs voor het programma is € 2395,-

De sfeer tijdens de Shift Programma's

 

De beloftes van het Shift Intensive Programma

Verschuiving: Een fundamentele verschuiving in het kijken naar jezelf en de wereld waarin je leeft. Hierdoor ga je een vrijheid ervaren die niet verstoord kan worden door omstandigheden en invloeden van buitenaf. Deze vrijheid geeft je meesterschap over je aandacht en brengt je creativiteit, intuïtie en empathie naar een nieuw niveau. 

Bewustwording: Je beheerst de ‘Kunst van het Niet Weten’, waarmee je de deur opent naar een effectiviteit en productiviteit waarvan je niet wist dat deze mogelijk was. Door bewustwording van de overtuigingen die tot nu toe je leven vorm gaven en je denken en handelen voortbrachten, ga je zicht krijgen op wat er mogelijk is voorbij die overtuigingen.

Een moeiteloos en effectief leven: Na het Shift Intensive Programma ben je zelfredzaam met betrekking tot een leven vanuit neutraliteit, onverstoorbaarheid en vrijheid. De voorwaarde voor een moeiteloos en effectief leven. 

Heb je nog vragen, mail dan naar: [email protected] 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.