AANMELDING

Meld je nu aan!

Bij aanmelding vragen wij een aanbetaling van 75 euro. Het resterende bedrag wordt in rekening gebracht voor aanvang van de training.

Je ontvangt na de aanbetaling direct de Levens Stijl Inventarisatie (LSI). Deze LSI vul je zelf thuis in en hieruit voort komen de leefstijlen die je op dit moment hanteert in jouw leven. We gebruiken die uitkomsten bij de start van het Intensive programma.

Het Shift Intensive Programma wordt gegeven in Arnhem en er start iedere maand een nieuwe groep. De groepen bestaan uit maximaal 3 deelnemers. Na je aanmelding kun je kiezen op welke datum je wilt starten. Bij het starten van het 3 maanden programma, kun je het restant bedrag in 3 maandelijkse termijnen betalen.

De reguliere prijs voor het programma is € 1995,-, maar als member betaal je slechts € 1495,-. Je kunt je na aanmelding ook nog als member aanmelden, waardoor je van de korting kunt profiteren.

De sfeer tijdens de Shift Programma's

 

De beloftes van het Shift Intensive Programma

Verschuiving: Een fundamentele verschuiving in het kijken naar jezelf en de wereld waarin je leeft. Hierdoor ga je een vrijheid ervaren die niet verstoord kan worden door omstandigheden en invloeden van buitenaf. Deze vrijheid geeft je meesterschap over je aandacht en brengt je creativiteit, intuïtie en empathie naar een nieuw niveau. 

Bewustwording: Je beheerst de ‘Kunst van het Niet Weten’, waarmee je de deur opent naar een effectiviteit en productiviteit waarvan je niet wist dat deze mogelijk was. Door bewustwording van de overtuigingen die tot nu toe je leven vorm gaven en je denken en handelen voortbrachten, ga je zicht krijgen op wat er mogelijk is voorbij die overtuigingen.

Een moeiteloos en effectief leven: Na het Shift Intensive Programma ben je zelfredzaam met betrekking tot een leven vanuit neutraliteit, onverstoorbaarheid en vrijheid. De voorwaarde voor een moeiteloos en effectief leven. 

Heb je nog vragen, mail dan naar: [email protected] 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.