Bekijk hieronder de video over het Intensive programma van Willem Geene.

 

De beloftes van het Shift Intensive programma

Verschuiving

Een fundamentele verschuiving in het kijken naar jezelf en de wereld waarin je leeft. Hierdoor ga je een vrijheid ervaren die niet verstoord kan worden door omstandigheden en invloeden van buitenaf. Deze vrijheid geeft je meesterschap over je aandacht en brengt je creativiteit, intuïtie en empathie naar een nieuw niveau.

Bewustwording

Je beheerst de ‘Kunst van het Niet Weten’, waarmee je de deur opent naar een effectiviteit en productiviteit waarvan je niet wist dat deze mogelijk was. Door bewustwording van de overtuigingen die tot nu toe je leven vorm gaven en je denken en handelen voortbrachten, ga je zicht krijgen op wat er mogelijk is voorbij die overtuigingen.

Een moeiteloos en effectief leven

Na het Shift Intensive Programma ben je zelfredzaam met betrekking tot een leven vanuit neutraliteit, onverstoorbaarheid en vrijheid. De voorwaarde voor een moeiteloos en effectief leven. 

Meld je nu aan voor het Shift Intensive Programma

Meld je nu aan!

Iedere maand start er een nieuwe Intensive training.

Je betaald bij aanmelding 75 euro en ontvangt direct de Levens Stijl Inventarisatie (LSI). Deze LSI vul je zelf thuis in en hieruit voort komen de leefstijlen die je op dit moment hanteert in jouw leven. We gebruiken die uitkomsten bij de start van het Intensive programma.

Het Shift Intensive Programma wordt gegeven in Arnhem en er start iedere maand een nieuwe groep. De groepen bestaan uit slechts 3 deelnemers. Na je aanmelding kun je kiezen op welke datum je wilt starten. Bij het starten van het 3 maanden programma, kun je in 3 maandelijkse termijnen het restant van de cursus kosten betalen.

De reguliere prijs voor het programma is € 1995,-, maar als member betaal je slechts € 1495,-. Je kunt je na aanmelding ook nog als member aanmelden, waardoor je van de korting kunt profiteren.

Ga naar de aanmeld pagina!

Willem Geene over de sfeer tijdens het Shift Intensive Programma:

 
Ga naar de aanmeld pagina!

Ervaringen van deelnemers aan de programma's van de Shiftmethode:

 
Powered by Kajabi