Bekijk hieronder de video van Willem Geene over de Basis Training

 

De beloftes van de Shift Basis Training

Navigatiesysteem

In de Basis Training leer je om te navigeren in je bewustzijn. Waarom doe je zoals je doet in een bepaalde positie, of als je bij die ene persoon bent, wat levert het je op om dat te doen, en belangrijker nog, wat kost het je om dat te doen. De kosten zijn ALTIJD hoger. 

Realiseer je verlangens

Wanneer je de Basis Training afrond, ga je actief aan de slag met het realiseren van je verlangens. Er is niets mis met verlangens, als je ze maar actief aanpakt op basis van een neutrale kijk op het leven. Het zal je dan effectief en moeiteloos af gaan! Gun jezelf die vrijheid en energie en ga aan de slag met de Shiftmethode.

Je wordt je bewust van de posities waarin je verkeert in het dagelijkse leven:

Apathie: Apathie staat voor gelatenheid en kenmerkt zich door onverschilligheid. 

Pretenderen: In deze positie doe je je anders voor dan je je voelt, omdat je denkt dat je anders

Oppositie: In deze positie is ‘gelijk hebben’ belangrijker dan wat dan ook. Je grondhouding is een strijdbare houding. 

Onzekerheid: Onzekerheid is niets anders dan weerstand tegen het feit dat je het niet weet. De  positie onzekerheid kenmerkt zich door twijfel en angst. 

Dat zijn de eerste vier posities die zich kenmerken door een leven in angst en niet werkbaarheid. Nu dan de meest cruciale positie op de Meesterschapschaal. De positie ‘niet weten’. 

‘Niet weten’ is de sleutelpositie op de Meesterschapschaal en het oversteekpunt van onzekerheid naar zelfvertrouwen. In deze positie ben je bereidt het niet te weten. Als je bereidheid hebt het ‘niet te weten’ kun je oude overtuigingen en ideeën los laten en nieuwe ideeën en kansen krijgen de gelegenheid zich te openbaren.

Bestel nu de Shift Basis Training voor slechts € 29,95

Bestel nu de basis training en zet een grote stap richting een effectief en moeiteloos leven. Wanneer je de basis training besteld ontvang je:

- Direct toegang tot de 6-delige online training met worksheets en meditaties

- Een open ticket om naar de Basis Training dagworkshop in Arnhem te komen, deze wordt maandelijks gegeven door Willem Geene, de grondlegger van de Shiftmethode

Heb je nog vragen, mail dan naar: [email protected] 

BESTEL voor 29,95 euro de Basis Training

Bekijk de video's hieronder en ontdek de belofte van de Shiftmethode en wat de methode uniek maakt, volgens Willem Geene, de grondlegger van de methode.

 
 

Bestel nu de Basis Training en zet de eerste stap naar een moeiteloos en effectief leven!

BESTEL voor 29,95 euro de Basis Training

Bekijk de video's hieronder en ontdek wat deelnemers over de Shiftmethode zeggen.

 
 
 
 
BESTEL voor 29,95 euro de Basis Training
Powered by Kajabi