Alles over de Shiftmethode

Op deze pagina vind je zoveel mogelijk informatie over de Shiftmethode, in tekst en beeld.  

 

De Methode

Met de Shiftmethode kun je een heldere en neutrale analyse maken van wie je meent te zijn, waarom je doet wat je doet, wat dat oplevert en welke invloed dit heeft op je werkelijkheidsbeleving.

De Meesterschapschaal staat centraal bij de Shiftmethode. Met deze schaal krijg je een fundamenteel inzicht in de mechanismen die je gedrag en handelen bepalen. Je krijgt helder op welke wijze je besluitvorming tot stand komt en je wordt je bewust op welke wijze deze besluitvorming je intenties en ambities versluieren, belemmeren en beperken. 

Wanneer je de methode geïntegreerd hebt in je leven ervaar je een vrijheid die niet verstoord kan worden door omstandigheden en invloeden van buitenaf. Deze vrijheid geeft je meesterschap over je aandacht en brengt je creativiteit, intuïtie en empathie naar een nieuw niveau. Je opent een deur naar een effectiviteit en productiviteit waarvan je niet wist dat deze mogelijk was.

Placeholder Image

Bekijk de video's hieronder met ervaringen van deelnemers 

Shift deelnemers geven in de interviews antwoorden op een aantal vragen, die meer duidelijkheid zullen geven over hoe zij de Shiftmethode hebben ervaren.

 
 
 
 

Willem Geene, de grondlegger van de Shiftmethode:

De Shiftmethode is ontwikkeld door Willem Geene. Hij is zijn zoektocht naar geluk al op jonge leeftijd begonnen. Door al heel vroeg zakelijk succesvol te zijn , kwam hij al in het begin van zijn leven tot de ontdekking dat zakelijk succes vele voordelen biedt maar weinig met geluk te maken heeft. Integendeel, naarmate dat de successen toenamen, nam de leegte navenant toe. 

Die uiteindelijk ondragelijke ervaring heeft geleid tot een zoektocht naar geluk. Een zoektocht die hem in contact heeft gebracht met vele leraren, goeroes, bewustwordings-technologieën, meditatie technieken, workshops, trainingen en cursussen. Net zolang tot ‘het kwartje viel'.


Al die ervaringen, kennis en inzichten zijn samengebracht in de Shiftmethode. Misschien wel de eenvoudigste en krachtigste methode voor persoonlijke groei en bewustwording beschikbaar op dit moment.

 

Bekijk de video's hieronder voor een uitgebreide kennismaking 

Willem Geene, geeft in de video's antwoorden op een aantal vragen, die nog meer duidelijkheid zullen geven over de Shiftmethode.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nu is het zo dat er een grote keuze aan coaches, trainers en methoden is die een uitbreiding of ontwikkeling van effectiviteit, creativiteit, leiderschap, succes en bewustzijn beloven. En natuurlijk vindt iedere coach en trainer zijn of haar aanpak en methode de beste. De vraag is dan ook hoe maak je een keuze in dat grote aanbod die bij jouw past.

De Shiftmethode maakt dat eenvoudig door je eerst aan de methode te laten proeven. Het kost jou een uur en je gaat rijker aan inzichten weg dan dat je gekomen bent. Meld je hier aan voor een gratis en vrijblijvende afspraak met Willem Geene en kijk zelf of de methode je aanspreekt.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.

30 jaar ontwikkeling

Terugkijkend op de afgelopen 30 jaar waarin ik als trainer en coach werkzaam ben geweest, heb ik met honderden mensen gewerkt aan hun weerbaarheid, vaardigheid, effectiviteit en bewustwording. Hieraan ging een periode vooraf waarin ik gewerkt heb aan mijn eigen bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en heb ik vele leraren, trainers, coaches, psychologen, therapeuten  en goeroes ontmoet. En ik heb kennis gemaakt met veel bewustwording en persoonlijke ontwikkeling technologieën. Deze periode heb ik uitgebreid beschreven in het hoofdstuk ‘Een reis’ in het boek ‘De Kunst van het Niet Weten’. Een samenvatting hiervan vind je in de video hierboven 'Hoe is de Shiftmethode ontstaan'.

De eerste ervaringen als trainer coach heb ik opgedaan vanaf 1994 met de door mij ontwikkelde Focus cursus. Een tweedaagse cursus waarin deelnemers antwoord vinden op de vraag: wat wil ik, wat kan ik en wat ga ik doen.

Daarop volgend heb ik enkele jaren weerbaarheid en agressie beheersing trainingen gegeven aan medewerkers van COA (coördinatie opvang asielzoekers) en sociale diensten van diverse gemeenten in Nederland. In die periode ontwikkelde zich de Shiftmethode met daarin centraal de Meesterschapschaal.

Ingehuurd door Smart-control een trainingsbedrijf, gespecialiseerd in het trainen en coachen van financial en business controllers, heb ik honderden medewerkers in jaartrajecten getraind en gecoacht van onder andere de volgende instellingen en bedrijven:
Eneco, Nuon, Alexander Calder, Essent, Pro-rail, Eiffel, ABN AMRO, Rabobank, IBM, Price Waterhouse Coopers, Hudson Human Resource, Universiteit van Amsterdam, een groot aantal gemeenten en de nationale politie.

Inmiddels hebben duizenden mensen kennis gemaakt met de Shiftmethode middels mijn boeken, artikelen en lezingen en hebben honderden één of meerdere Shift programma’s gevolgd


Ik hoop jou ook te mogen ontmoeten in één van onze programma's.

Willem Geene

Vul hieronder je naam en email adres in en ontvang direct het e-book en audio boek!

Gecertificeerde Shiftmethode coaches

Placeholder Image

MANNY MOERMAN

Manny heeft sinds 2015 een coachpraktijk voor hoogopgeleide professionals van de Millennial Generatie. Daarnaast is zij auteur en shifttrainer.

"Vol overtuiging kan ik zeggen dat ik iedereen de Shiftmethode gun. Toen ik de training met goed gevolg had afgerond was het eerste dat ik dacht: 'Ik kan nu de hele wereld aan'. Zo voel ik het echt.

Met de Shiftmethode in je bagage staat niets je meer in de weg om het leven ten volle te ervaren en met een glimlach te doen wat je te doen staat."

https://www.millennialcoach.nl/profielpagina-manny/

Placeholder ImagePAUL ROODNAT

Paul is sinds 1998 een deskundige, creatieve en ervaren trainer, coach en facilitator met veel passie voor zijn vak.

Willem Geene en diens Shitmethode vormen een belangrijke basis voor zijn persoonlijke- en professionele ontwikkeling en lopen als een rode draad door zijn leven.

“’De kunst van het niet weten’ maakt het voor mij heel overzichtelijk om mijn leven in eigen hand te nemen en vanuit vertrouwen te handelen. Ik gun het iedereen”

www.paulr.nl

 Shiftmethode team

Placeholder Image

Willem Geene

Willem Geene is de grondlegger van de Shiftmethode en actief als trainer/coach binnen alle shiftmethode programma's

Placeholder Image

Elke Buitenhuis

Naast haar praktijk voor analytische therapie werkt Elke als shifttrainer en coach en geeft zij colleges op het Jungiaans instituut.

Placeholder Image

Erik Tuininga

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, marketing en communicatie van de Shiftmethode.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via [email protected].

Powered by Kajabi