Willem Geene, de grondlegger van de Shiftmethode:

De Shiftmethode is ontwikkeld door Willem Geene. Hij is zijn zoektocht naar geluk al op jonge leeftijd begonnen. Door al heel vroeg zakelijk succesvol te zijn , kwam hij al in het begin van zijn leven tot de ontdekking dat zakelijk succes vele voordelen biedt maar weinig met geluk te maken heeft. Integendeel, naarmate dat de successen toenamen, nam de leegte navenant toe. 

Die uiteindelijk ondragelijke ervaring heeft geleid tot een zoektocht naar geluk. Een zoektocht die hem in contact heeft gebracht met vele leraren, goeroes, bewustwordings-technologieën, meditatie technieken, workshops, trainingen en cursussen. Net zolang tot ‘het kwartje viel'.


Al die ervaringen, kennis en inzichten zijn samengebracht in de Shiftmethode. Misschien wel de eenvoudigste en krachtigste methode voor persoonlijke groei en bewustwording beschikbaar op dit moment.

 

 Shiftmethode team

Placeholder Image

Willem Geene

Willem Geene is de grondlegger van de Shiftmethode en actief als trainer/coach binnen alle shiftmethode programma's

Placeholder Image

Elke Buitenhuis

Naast haar praktijk voor analytische therapie werkt Elke als shifttrainer en coach en is zij hoofd opleidingen op het Jungiaans instituut.

Placeholder Image

Erik Tuininga

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, marketing en communicatie van de Shiftmethode.

Gecertificeerde Shiftmethode coaches

Placeholder Image

MANNY MOERMAN

Manny heeft sinds 2015 een coachpraktijk voor hoogopgeleide professionals van de Millennial Generatie. Daarnaast is zij auteur en shifttrainer.

"Vol overtuiging kan ik zeggen dat ik iedereen de Shiftmethode gun. Toen ik de training met goed gevolg had afgerond was het eerste dat ik dacht: 'Ik kan nu de hele wereld aan'. Zo voel ik het echt.

Met de Shiftmethode in je bagage staat niets je meer in de weg om het leven ten volle te ervaren en met een glimlach te doen wat je te doen staat."

https://www.millennialcoach.nl/profielpagina-manny/

Placeholder ImagePAUL ROODNAT

Paul is sinds 1998 een deskundige, creatieve en ervaren trainer, coach en facilitator met veel passie voor zijn vak.

Willem Geene en diens Shitmethode vormen een belangrijke basis voor zijn persoonlijke- en professionele ontwikkeling en lopen als een rode draad door zijn leven.

“’De kunst van het niet weten’ maakt het voor mij heel overzichtelijk om mijn leven in eigen hand te nemen en vanuit vertrouwen te handelen. Ik gun het iedereen”

www.paulr.nl


Placeholder Image

 

ELKE BUITENHUIS

Naast haar praktijk voor analytische therapie werkt Elke als shifttrainer en coach en is zij hoofd opleidingen op het Jungiaans instituut.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via [email protected].

Powered by Kajabi